Om Ellebelleleg

Webshoppen blev etableret i Ryomgård og er en lille familieejet virksomhed. Det hele startede tilbage i 2015 hvor webshoppen hed bybellezas.dk med salg af parfumer og skønhedsprodukter.

Interessen for legetøj kom naturligt i 2018, hvor vores første datter kom ind i billedet. Lageret blev flyttet fra Ryomgård til Voldby, Grenaa. Siden da er der kommet to døtre mere i familien, som hjælper til. I 2021 skiftede vi navnet til Ellebelleleg.dk. Vi har hver dag pakket mange fine ordre og udviddet sortimentet af legetøj i takt med at webshoppen voksede.

Vi tilbyder gratis levering til en Post Nord pakkeshop ved køb for minimum 599 kr. Vi sender almindelige pakker med Post Nord og GLS. Det er muligt at afhente dine varer på vores lager i Grenaa. Så sparer du fragten. Butikken tilbyder også at køre varerne hjem til din hjemmeadresse i Grenaa. For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Kunderne først og fremmest

Ellebellelegs målsætning er at yde den bedst mulige kundeservice for dig. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, og ønsker at du som kunde hos os, skal føle dig behandlet professionelt.

Vi ønsker at tilbyde førende legetøjsmærker indenfor baby - og børnelegetøj af god kvalitet. Ellebelleleg har leverandører i Danmark og Europa og fører mærker som Magni, Goki, Small foot, Paw Patrol, gurli gris, Hape, Barbie, Toy Story, Schleich, Baby Shark, Fisher-Price, Avengers og mange flere. Find de allernyeste produkter hos Ellebelleleg der er fyldt med nye og spændende produkter fra vores brands. Kategorien bliver løbende opdateret i takt med, at vi får nye spændende varer på shoppen! God fornøjelse.

Hold dig opdateret med hvad der sker hos Ellebelleleg.

Ellebelleleg har gode legetøjs tilbud til dig - også på noget af det mest populære legetøj. Du kan gøre et godt køb her på Ellebelleleg med gode priser og alverdens sager på restudsalg.

Legetøj findes i mange varianter. Det kan være dukker, legemad, bamser og figurer, som børn kan give sin helt egen personlighed i legen på børneværelset.

Hos Ellebelleleg synes vi, at alle børn har ret til godt og underholdende legetøj, og derfor har vi samlet vores tilbudslegetøj til gode priser her. Det store sortiment, bliver løbende opdateret, og vi er helt sikre på, at der er noget, der falder i ethvert børns smag, uanset om det skal være kreativleg eller et nyt spil.

Tryghedsmærket er din sikkerhed

Tryghedsmærket er din sikkerhed for en god handel online. Vi certificerer og holder øje med webshoppen igennem en lang række parametre, så du altid kan handle trygt og sikkert når du ser vores logo.

 
Det er sikkert at handle legetøj hos Ellebelleleg

Du kan trygt og sikkert handle legetøj hos Ellebelleleg. Vi sælger udelukkende CE mærket legetøj fra de mest kendte mærker. Vi handler kun med danske distributører som hver dag står til ansvar for at det legetøj som kommer over de danske grænser, overholder alle krav.

Du kan læse mere om CE-mærkning her.

Miljøvenlig pakning

En webshop som os bruger rigtig mange papkasser. Vi får en del kasser fra vores leverandører som vi genbruger til at sende ordrer afsted til vores kunder. Vi arbejder aktivt på at nedbringe vores papforbrug og skåner miljøet.

Miljøvenlig pakning

 

Følg os på de sociale medier

Tjek også vores Instagram profil "Ellebelleleg.dk" med alle de skønne billeder lige til Instagram typen. For inspiration besøg vores Facebook og Pinterest side og Instagram profil for meget mere Legetøj og massevis af kampagner og tilbud.

Pinterest EllebellelegFacebook Ellebelleleginstagram ellebelleleg

Trustpilot