Om Ellebelleleg

Webshoppen blev etableret i Ryomgård og er en lille familieejet virksomhed. Det hele startede tilbage i 2015 hvor webshoppen hed bybellezas.dk med salg af parfumer og skønhedsprodukter.

Interessen for legetøj kom naturligt i 2018, hvor vores første datter kom ind i billedet. Lageret blev flyttet fra Ryomgård til Voldby, Grenaa. Siden da er der kommet to døtre mere i familien, som hjælper til. I 2021 skiftede vi navnet til Ellebelleleg.dk. Vi har hver dag pakket mange fine ordre og udviddet sortimentet af legetøj i takt med at webshoppen voksede.

Kunderne først og fremmest

Ellebellelegs målsætning er at yde den bedst mulige kundeservice for dig. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, og ønsker at du som kunde hos os, skal føle dig behandlet professionelt.

Vi ønsker at tilbyde førende legetøjsmærker indenfor baby - og børnelegetøj af god kvalitet. Ellebelleleg har leverandører i Danmark og Europa og fører mærker som Magni, Goki, Small foot, Paw Patrol, gurli gris, Hape, Barbie, Toy Story, Schleich, Baby Shark, Fisher-Price, Avengers og mange flere. Find de allernyeste produkter hos Ellebelleleg der er fyldt med nye og spændende produkter fra vores brands. Kategorien bliver løbende opdateret i takt med, at vi får nye spændende varer på shoppen! God fornøjelse.

Skal gaven pakkes ind?

Vi tilbyder at pakke gaverne gratis ind for dig, så du modtager en flot indpakket gave.

Hold dig opdateret med hvad der sker hos Ellebelleleg.

Ellebelleleg har gode legetøjs tilbud til dig - også på noget af det mest populære legetøj. Du kan gøre et godt køb her på Ellebelleleg med gode priser og alverdens sager på restudsalg.

Legetøj findes i mange varianter. Det kan være dukker, legemad, bamser og figurer, som børn kan give sin helt egen personlighed i legen på børneværelset.

Hos Ellebelleleg synes vi, at alle børn har ret til godt og underholdende legetøj, og derfor har vi samlet vores tilbudslegetøj til gode priser her. Det store sortiment, bliver løbende opdateret, og vi er helt sikre på, at der er noget, der falder i ethvert børns smag, uanset om det skal være kreativleg eller et nyt spil.

Det er sikkert at handle legetøj hos Ellebelleleg

Du kan trygt og sikkert handle legetøj hos Ellebelleleg. Dels fordi vi er en E-mærket danskejet webshop med gode anmeldelser på e-mærket, men også fordi alt det legetøj vi sælger er gennemtestet. Vi sælger udelukkende CE mærket legetøj fra de mest kendte mærker. Vi handler kun med danske distributører som hver dag står til ansvar for at det legetøj som kommer over de danske grænser, overholder alle krav.

Du kan læse mere om CE-mærkning her.

E-Mærket Sikker handel siden 2016

Ellebelleleg.dk er e-mærket og dermed godkendt af e-handelsfonden, hvilket er din sikkerhed for at shoppen lever op til kravene for online handel jvf. e-handelsfonden.

E-mærket er den danske mærkningsordning for tryg og etisk forsvarlig færden og handel på internettet. Det varetages af e-handelsfonden, en non-profit fond stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Handel og Service, Finansrådet, HTS, Dansk Industri, HK, ITEK, Dansk-IT, ITK, IT-Brancheforeningen og FDIH.

E-handelsfonden har tildelt Ellebelleleg.dk e-mærket, da hjemmesiden lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

Når en hjemmeside er e-mærket, er du sikker på;

At betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt

At du aldrig modtager SPAM

At du nemt kan få at vide hvad dine personoplysninger bliver brugt til

At du kun får nyhedsbreve eller elektronisk reklame, når du udtrykkeligt har sagt ja til dette

At du ved køb udtrykkeligt bliver gjort opmærksom på betingelserne for handlen

At fortrydelses- og reklamationsret fremgår af den elektroniske ordrebekræftelse

At det tydeligt fremgår, hvilken virksomhed du handler med

At du ikke kan forudbetale med konto-til-konto, check eller giro (hvor du selv hæfter for det betalte beløb i tilfælde af, at varen ikke bliver leveret)

Adgang til e-mærkets forbruger hotline

E-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops- og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare.

Se mere Gratis Køberbeskyttelse | e-mærket sikrer dig med op til 10.0000 (emaerket.dk)

Tryghedsmærket

Tryghedsmærket er din sikkerhed for en god handel online. Vi certificerer og holder øje med webshoppen igennem en lang række parametre, så du altid kan handle trygt og sikkert når du ser vores logo.

Når en webshop er godkendt, vil de have en widget med vores logo på siden, som viser andre kunders helt ærlige feedback og anbefalinger for, om webshoppen er det rigtige sted for dig at handle.

Med Tryghedsmærket holder vi øje, så du kan koncentrere dig om at shoppe.

Tryghedsmærket | Vi giver dig et pejlemærke til en tryg og sikker handel (tryghedsmaerket.dk)

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.

Miljøvenlig pakning

En webshop som os bruger rigtig mange papkasser. Vi får en del kasser fra vores leverandører som vi genbruger til at sende ordrer afsted til vores kunder. Vi arbejder aktivt på at nedbringe vores papforbrug og skåner miljøet.

Miljøvenlig pakning

 

Følg os på de sociale medier

Tjek også vores Instagram profil "Ellebelleleg.dk" med alle de skønne billeder lige til Instagram typen. For inspiration besøg vores Facebook og Pinterest side og Instagram profil for meget mere Legetøj og massevis af kampagner og tilbud.

Pinterest EllebellelegFacebook Ellebelleleginstagram ellebelleleg

Trustpilot