Om Ellebelleleg

Webshoppen blev etableret i Ryomgård

En lille familieejet virksomhed. Det hele startede tilbage i 2015 hvor webshoppen hed bybellezas.dk med salg af parfumer og skønhedsprodukter.

Interessen for legetøj kom naturligt i 2018, hvor vores første datter kom ind i billedet. Lageret blev flyttet fra Ryomgård til Voldby, Grenaa. Siden da er der kommet en datter mere i familien. I 2021 skiftede vi navnet til Ellebelleleg.dk. Vi har hver dag pakket mange fine ordre og udviddet sortimentet af legetøj i takt med at webshoppen voksede.

Kunderne først og fremmest

Ellebellelegs målsætning er at yde den bedst mulige kundeservice for dig. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, og ønsker at du som kunde hos os, skal føle dig behandlet professionelt.

Vi ønsker at tilbyde førende mærker indenfor baby - og børnelegetøj af god kvalitet. Ellebelleleg har leverandører i Danmark og Europa og fører mærker som Magni, Goki, Paw Patrol, Gurli Gris, Hape, Barbie, Toy Story, Schleich, Baby Shark, Fisher-Price, Avengers og mange flere.

Er legetøj fra Ellebelleleg CE-mærket?

Ja, det er naturligvis også CE-mærket alt sammen. Det kræver dansk lovgivning, at legetøj er.

Du kan læse mere om CE-mærkning her.

Sikker handel siden 2016 e-mærkets

Ellebelleleg er e-mærket ellebelleleg.dk Se e-mærket status her (emaerket.dk). Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os. 

Gratis køberbeskyttelse

Økonomisk sikring på op til 10.000 kr. pr. handel

e-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops- og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare.

se mere Gratis Køberbeskyttelse | e-mærket sikrer dig med op til 10.0000 (emaerket.dk)

Miljøvenlig pakning

 

 

 

 

En webshop som os bruger rigtig mange papkasser. Vi får en del kasser fra vores leverandører som vi genbruger til at sende ordrer afsted til vores kunder. Vi arbejder aktivt på at nedbringe vores papforbrug og skåner miljøet.

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.