Persondatapolitik

Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Ellebelleleg indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Ellebelleleg eller en henvendelse vedrørende et af vores produkter.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Shipmondo, PostNord eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig

Ellebelleleg sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Ellebelleleg respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Ellebelleleg.dk og er desuden opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Ellebelleleg registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

 

Personoplysningerne registreres hos Ellebelleleg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Ellebelleleg.dk er Ellebelleleg

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@ellebelleleg.dk.

 

Ellebelleleg har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer. Ellebelleleg registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du foretager varekøb på Ellebelleleg.dk, sender en forespørgelse, klage eller feedback

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Ellebelleleg behandler personoplysningerne, herunder:

•  registrerer de personoplysninger, du afgiver

•  registrerer oplysninger om de køb, du foretager på Ellebelleleg.dk

Ellebelleleg opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

 

Fik du ikke svar? Hvis du har andre spørgsmål, end dem du kan finde svar på her, så skriv en e-mail til kundeservice@ellebelleleg.dk

Trustpilot