Reklamation

Er varen gået i stykker skal du sende os en e-mail. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med reklamationer over telefon, da det kræver billeder af fejlen for at kunne hjælpe dig. 

Vi behøver nemlig ikke altid, at skulle have defekte varer retur, hvorfor vi beder dig kontakte os såfremt du oplever fejl eller mangler.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Hvordan gør jeg?

Send en mail til kundeservice@ellebelleleg.dk hvor du inkluderer følgende informationer:

  • Ordrenummer
  • Billeder / video af fejlen
  • Nærmere beskrivelse af fejlen. Hvad er der sket og hvordan ses det?

Se Handelsbetingelser her

Trustpilot